Межрегиональный интернет-журнал «7x7» Новости, мнения, блоги
  1. Республика Коми
  2. Конфлікт України з Росією перейшов у воєнну стадію - Яценюк

Конфлікт України з Росією перейшов у воєнну стадію - Яценюк

Владимир Ермилов
Владимир Ермилов
Добавить блогера в избранное
Это личный блог. Текст мог быть написан в интересах автора или сторонних лиц. Редакция 7x7 не причастна к его созданию и может не разделять мнение автора. Регистрация блогов на 7x7 открыта для авторов различных взглядов.
Поделитесь с вашими знакомыми в России. Открывается без VPN

Прем'єр закликає терміново скликати комісію на на рівні глав Міноборони РФ, США та Великобританії. Арсеній Яценюк УНІАН Конфлікт України з Росією перейшов у воєнну стадію - Яценюк Прем'єр Арсеній Яценюк заявляє, що конфлікт з РФ перейшов із політичної у воєнну стадію. За словами Яценюка, необхідно терміново скликати комісію на рівні глав Міноборони РФ, США та Великобританії. Прем'єр нагадав, що у вівторок з'явилася інформація про перших поранених в результаті нападу російськими військовими на українських військовослужбовців. Читайте також: Під час штурму військової частини у Криму поранили українського офіцера "Сьогодні російські військові почали стріляти по українських військових, а це вже військовий злочин, який не має терміну давності", - наголосив Яценюк. "Це грабіж міжнародного масштабу, коли під прицілом військ одна сторона прийшла і відібрала частину території незалежної держави", - додав він. У свою чергу голова Верховної Ради України, в.о. глави держави Олександр Турчинов закликав громадян України зберігати спокій і єдність. Як повідомлялося раніше, росіяни погрожують українським військовим у Криму кримінальними справами. Українських військових усілякими способами хочуть переманити на бік "захисників" Криму.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/konflikt-ukrayini-z-rosiyeyu-pereyshov-u-voyennu-stadiyu-yacenyuk-340496.html

Материалы по теме
Мнение
3 мая
Анастасия Буракова
Анастасия Буракова
Чего мне не хватило в фильме «Предатели»?
Мнение
1 июня
Николай Кузьмин
Николай Кузьмин
История моего заявления на несоблюдение правил дорожного движения сотрудниками полиции
Комментарии (2)
Мы решили временно отключить возможность комментариев на нашем сайте.
19 мар 2014 06:45

"...наголосив Яценюк..." - это шедеврально :))))

19 мар 2014 06:49

Придуркуватий Єрмілов виклав купу лайна. Ну що за людина - не голова, а дупа

Стать блогером
Новое в блогах
Рубрики по теме